Logo

wwww.taipaletelematics.com
www.taipaleautomotive.com
 
TAIPALE AUTOMOTIVE

Flex-EL lämmitysjärjestelmä, porraslämmittimet, lasilämmittimet, 12V lämmittimet, 24V lämmittimet, vastuslämmittimet, erikoislämmittimet, komponentinlämmittimet, venttiilinlämmittimet, letkunlämmittimet, sylinterilämmittimet

Taipale Automotive Oy kehittää ajoneuvoteknisiä mukavuus- ja turvallisuusinnovaatioita. Tunnetuin tuotteemme on Flex-EL- lämmitysjärjestelmä.

Tavoitteenamme on toimia asiakaslähtöisesti - luovana ongelmanratkaisijana erityisesti niissä tilanteissa, joissa siirrytään asiakkaan oman ydinosaamisen tai resurssien ulkopuolelle. Ratkaisuille on tyypillistä poikkiteknillinen ja ennakkoluuloton lähestymistapa sekä muissa yhteyksissä koeteltujen sovellutusten hyödyntäminen ajoneuvoissa uudella tavalla.

Flex-EL-lämmitysjärjestelmää on käytetty useiden vuosien ajan linja-autojen ja työkoneiden lattioiden ja tasopintojen lämmitykseen. Flex-EL perustuu ohuen ja taipuisan, monikerroksisen muovi/alumiini-lämmityselementin käyttöön. Elementti piilotetaan esimerkiksi auton ohjaamon verhoilun tai sisäpaneelien alle. Lämmitetyt pinnat luovat miellyttävät olosuhteet ilman sisätilojen lämpötilan nostamista tarpeettoman korkeaksi. Järjestelmä toimii 12 tai 24:n voltin tasavirralla. Optimoitu rakenne takaa suurimman mahdollisen lämmitystehon pienimmällä mahdollisella sähkön kulutuksella. Ajoneuvon sähköjärjestelmään ei tarvitse tehdä muutoksia.

Flex-EL-tuoteperheen komponentteja ja kertynyttä tietotaitoa käyttämällä voimme parantaa erilaisten ajoneuvojen turvallisuutta, lämpimyyttä ja toimintavarmuutta.


 

Ota yhteyttä

Toimitusjohtaja,
Asko Taipale
GSM 050 5642956

Myyntijohtaja, UK
Esa Pirttijärvi
GSM +44 7876 654 282


Tiedostot

FE 12 V tuotteet
(rtf, 62 kB)
FE 24 V tuotteet
(rtf, 45 kB)

Asennusohje FlexEL
(doc, 61 kB)